HanaStore.fi

Ostoskori
0 tuotetta
Summa 0,00 €

Kassalle

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterin pitäjä

HanaStore.fi/SR Consulting Oy (Y-tunnus: 2468973-8)
Mahlamäentie 18 A 1
04300 Tuusula

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Sari Reiman
Puhelin +358 50 4143113
Sähköposti sari.reiman@hanastore.fi

Rekisterin nimi

HanaStoren verkkokaupan asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt HanaStore.fi verkkokaupan asiakkaaksi.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on HanaStore.fi verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen.Tietoja voidaan käyttää HanaStore.fi verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen, tilastollisiin tarkoituksiin ja markkinointiin sekä henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluisamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää HanaStore.fi verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

HanaStore.fi saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan HanaStore.fi asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

HanaStore.fi on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä HanaStore.fi asiakaspalveluun, sähköpostitse asiakaspalvelu@hanastore.fi tai rekisterinhoitajalle.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

Asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumerot sekä sähköpostiosoitteet, yrityksen nimi, y-tunnus, suoramarkkinointikiellot ja –suostumukset, asiointihistoria ja -kieli, tuotteiden osto- tai palautuspäivät ja -paikat, maksutavat, asiakkaan itsensä antamat lisätiedot, toimitettujen tuotetakuiden alkamis- ja päättymispäivät, kuljetus- ja toimitustiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteröity itse antaessaan henkilötietojaan HanaStore.fi www-sivuilla tai lomakkeilla messuilla, erilaisissa rekisterinpitäjän tapahtumissa tai kampanjoissa, taikka puhelimitse asiakaspalvelupuheluiden aikana. Rekisteröidyn yhteystietojen päivitystietoja voidaan hankkia myös päivityspalveluja tarjoavilta viranomaisilta ja yrityksiltä.

Tietojen luovuttaminen

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan HanaStore.fi(SR Consulting Oy:n) käytössä, paitsi HanaStore.fi käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi.Tietoja ei kuitenkaan luovuteta HanaStore.fiulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole HanaStore.fi tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisterin suojaus

Rekisteriin liittyvät tietokannat ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja ulkoisia tietomurtoja vastaan. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa. Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä henkilökohtaisella käyttöoikeudella.

Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisteriin talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää rekisteriasioita hoitavalle henkilölle ja sen on oltava kirjallinen ja allekirjoitettu. Tarkastuspyyntö voidaan tehdä myös henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Rekisterinpitäjä saa periä tietojen antamisesta aiheutuvan kohtuullisen korvauksen, mikäli rekisteröity käyttää tarkastusoikeuttaan useammin kuin kerran vuodessa. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramainontaa, etämyyntiä ja suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimuksia varten ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteys rekisterinpitäjään.


Tuotekategoriat
Info ja ohjeet
HanaStore

Copyright 2012 HanaStore.

AA-Rating