Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.
Päivitetty 23.5.2018

Rekisterin pitäjä

SR Consulting Oy/HanaStore.fi
Y-tunnus: 2468973-8
Imarretie 6 D
00730 Helsinki

Rekisterin nimi

HanaStore-verkkokaupan asiakasrekisteri

Yhteydenotot

Jos teillä on kysyttävää henkilötietojen käsittelystä, haluatte nähdä itseänne koskevat tallennetut tiedot tai poistaa tietojanne järjestelmästämme tai peruuttaa uutiskirjeen, voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@hanastore.fi
Käyttäjän suostumus

Tilaamalla uutiskirjeemme ja/tai rekisteröitymällä verkkosivustollemme ja/tai tilaamalla tuotteitamme, annatte suostumuksenne tietojen tallennukseen. Toimitetun tilauksen osalta tiedon säilytysvelvoite määräytyy kirjanpitolain (1997/1336 § 10) mukaisesti.
Kerättyjen henkilötietojen käyttötarkoitus

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojanne, kun teette tilauksen verkkokaupastamme, rekisteröidytte sivustomme käyttäjäksi, tilaatte uutiskirjeen tai osallistutte HanaStoren järjestämiin kilpailuihin. Henkilötietoja käytetään tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin; asiakaspalvelun, liiketoiminnan ja verkkokaupan kehittämiseen; kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tarkoituksiin, asiakasviestintään sekä analysointiin ja tilastointiin.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumerot sekä sähköpostiosoitteet, yrityksen nimi, y-tunnus, suoramarkkinointikiellot ja –suostumukset, asiointihistoria ja -kieli, tuotteiden osto- tai palautuspäivät ja -paikat, maksutavat, asiakkaan itsensä antamat lisätiedot, toimitettujen tuotetakuiden alkamis- ja päättymispäivät, kuljetus- ja toimitustiedot. Rekisteriselosteeseen pääset tästä linkistä.

Kuka voi käyttää henkilötietojanne

SR Consulting Oy/HanaStore.fi työntekijöillä, It-yrityksellä joka ylläpitää verkkosivujamme, maksunvälittäjällä, tavarantoimittajalla, kuljetusyrityksellä, tilitoimistolla, tilintarkastajalla ja perintätoimistolla on oikeus käyttää henkilötietoja eri käyttöoikeustasojen mukaisesti työtehtävän edellyttämällä tavalla.

Evästeet

Evästeiden eli cookien avulla saamme verkkosivustomme vierailijoista mitattavia tietoja, joita hyödynnämme esimerkiksi verkkosivuston toiminnan seuraamisessa ja markkinoinnin suunnittelemisessa. Tällä tavoin voimme parantaa palvelua entistä asiakasystävällisemmäksi, kohdentaa viestintäämme mahdollisimman hyvin ja tarjota asiakkaille kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja muita etuja.
Asiakas voi torjua evästeiden käytön käyttämänsä selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan verkkopalvelun käytön lopetuksen jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät toiminnot kuitenkin edellyttävät evästeiden hyväksymistä toimiakseen.
Kolmansien osapuolten käyttö sekä tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Käytämme kävijätietojen analysointiin, markkinoinnin uudelleenkohdistamiseen ja bannerimainontaan sellaisten ulkopuolisten tahojen palveluja, jotka käyttävät sivustoillamme evästeitä.
Tällaisia palveluntarjoajia ovat seuraavat tahot:
Google Analytics: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Facebook: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA
Käyttäessänne sivustoa annatte suostumuksenne evästeiden käyttöön edellä mainituin tavoin. Google tarjoaa mahdollisuuksia estää tiedon kerääminen Google Analyticsin kautta.

Rekisterin henkilö- ja käyttäjätietojen suojaus

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti kuten palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa.
Vanhentuneet ja tarpeettomat tiedot hävitämme asiankuuluvalla tavalla. Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan, kun se on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen henkilötietojen käsittelytarkoitusten toteuttamiseksi. Kirjanpitolain tai muun soveltuvan lain velvoitteista johtuen tietoja voidaan joutua säilyttämään edellä mainittua pidempään.

Tietosuojaselosteen muuttaminen
Pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelujamme. Siksi pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä tällä sivulla.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy SR Consulting Oy y-tunnus 2468973-8. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat tilata tuotteen muualle kuin Suomeen. Tuotteiden voimassa olevat hinnat on ilmoitettu verkkosivuilla. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.HanaStore.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen josta voit tarkistaa tilauksesi tiedot. Vahvistuksen puuttuminen tarkoittaa, että tilaus ei ole rekisteröitynyt järjestelmäämme.
Ota tällöin välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.

Maksutavat:

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.
Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

Takuu

Tuotteillamme on valmistajan tai maahantuojan normaali takuu. Takuuaika alkaa kuitissa tai laskussa olevasta päiväyksestä. Vastaamme tuotteen laadusta ja virheellinen tuote, joko korvataan uudella tai sen voi palauttaa. Sen sijaan emme vastaa mahdollisen laatuvirheen aiheuttamista välillisistä kuluista.

Toimitusaika

Toimitus suoritetaan pääsääntöisesti 2-5 arkipäivän kuluessa.

Toimituskulut

HanaStore verkkokaupassa ei peritä erillisiä toimituskuluja, kun tilaat vähintään 200 euron arvosta tuotteita.
Tarjous on voimassa Suomen sisällä toimitettaviin tilauksiin.

Toimitustavat

Tilaamasi tuote voidaan toimittaa lähimmästä Siwasta, Euromarketista, Valintatalosta tai postista noudettavaksi, kotiinkuljetuksena haluamaasi osoitteeseen. Kun valitset kotiinkuljetuksen, ilmoita tilauksen yhteydessä puhelinnumero, johon posti voi ottaa yhteyttä sopiakseen kotiinkuljetuksen ajankohdasta.

Palautusoikeus

Tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus, tuotteen tulee olla virheetön ja jälleenmyyntikelpoinen sekä alkuperäispakkauksessa. Palautuksesta on aina otettava yhteyttä meihin ohjeiden saamiseksi. Sopimatta palautettua tavaraa emme hyvitä, vaan palautus hoidetaan asiakkaan kustannuksella. Mikäli tuotteessa ilmenee virhe, niin ota välittömästi asiakaspalveluun yhteyttä.
Myyjä on vapaa kaikesta vastuusta, jos ei voi täyttää toimitusvelvollisuuttaan itsestään riippumattomista syistä.

Palaa takaisin