HanaStore.fi

Ostoskori
0 tuotetta
Summa 0,00 €

Kassalle

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.
Päivitetty 23.5.2018

Rekisterin pitäjä

SR Consulting Oy/HanaStore.fi
Y-tunnus: 2468973-8
Imarretie 6 D 38
00730 Helsinki

Rekisterin nimi

HanaStoren verkkokaupan asiakasrekisteri

Yhteydenotot

Jos teillä on kysyttävää henkilötietojen käsittelystä, haluatte nähdä itseänne koskevat tallennetut tiedot tai poistaa tietojanne järjestelmästämme tai peruuttaa uutiskirjeen, voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@hanastore.fi
Käyttäjän suostumus

Tilaamalla uutiskirjeemme ja/tai rekisteröitymällä verkkosivustollemme ja/tai tilaamalla tuotteitamme, annatte suostumuksenne tietojen tallennukseen. Toimitetun tilauksen osalta tiedon säilytysvelvoite määräytyy kirjanpitolain (1997/1336 § 10) mukaisesti.
Kerättyjen henkilötietojen käyttötarkoitus

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojanne, kun teette tilauksen verkkokaupastamme, rekisteröidytte sivustomme käyttäjäksi, tilaatte uutiskirjeen tai osallistutte HanaStoren järjestämiin kilpailuihin. Henkilötietoja käytetään tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin; asiakaspalvelun, liiketoiminnan ja verkkokaupan kehittämiseen; kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tarkoituksiin, asiakasviestintään sekä analysointiin ja tilastointiin.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumerot sekä sähköpostiosoitteet, yrityksen nimi, y-tunnus, suoramarkkinointikiellot ja –suostumukset, asiointihistoria ja -kieli, tuotteiden osto- tai palautuspäivät ja -paikat, maksutavat, asiakkaan itsensä antamat lisätiedot, toimitettujen tuotetakuiden alkamis- ja päättymispäivät, kuljetus- ja toimitustiedot. Rekisteriselosteeseen pääset tästä linkistä.

Kuka voi käyttää henkilötietojanne

SR Consulting Oy/HanaStore.fi työntekijöillä, It-yrityksellä joka ylläpitää verkkosivujamme, maksunvälittäjällä, tavarantoimittajalla, kuljetusyrityksellä, tilitoimistolla, tilintarkastajalla ja perintätoimistolla on oikeus käyttää henkilötietoja eri käyttöoikeustasojen mukaisesti työtehtävän edellyttämällä tavalla.

Evästeet

Evästeiden eli cookien avulla saamme verkkosivustomme vierailijoista mitattavia tietoja, joita hyödynnämme esimerkiksi verkkosivuston toiminnan seuraamisessa ja markkinoinnin suunnittelemisessa. Tällä tavoin voimme parantaa palvelua entistä asiakasystävällisemmäksi, kohdentaa viestintäämme mahdollisimman hyvin ja tarjota asiakkaille kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja muita etuja.
Asiakas voi torjua evästeiden käytön käyttämänsä selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan verkkopalvelun käytön lopetuksen jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät toiminnot kuitenkin edellyttävät evästeiden hyväksymistä toimiakseen.
Kolmansien osapuolten käyttö sekä tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Käytämme kävijätietojen analysointiin, markkinoinnin uudelleenkohdistamiseen ja bannerimainontaan sellaisten ulkopuolisten tahojen palveluja, jotka käyttävät sivustoillamme evästeitä.
Tällaisia palveluntarjoajia ovat seuraavat tahot:
Google Analytics: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Facebook: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA
Käyttäessänne sivustoa annatte suostumuksenne evästeiden käyttöön edellä mainituin tavoin.

Rekisterin henkilö- ja käyttäjätietojen suojaus

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti kuten palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa.
Vanhentuneet ja tarpeettomat tiedot hävitämme asiankuuluvalla tavalla. Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan, kun se on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen henkilötietojen käsittelytarkoitusten toteuttamiseksi. Kirjanpitolain tai muun soveltuvan lain velvoitteista johtuen tietoja voidaan joutua säilyttämään edellä mainittua pidempään.

Tietosuojaselosteen muuttaminen
Pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelujamme. Siksi pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä tällä sivulla.


Tuotekategoriat
Info ja ohjeet
HanaStore
  • Imarretie 6 D
    00730 Helsinki
  • Puh. +358 50 414 3113
  • asiakaspalvelu@hanastore.fi
  •  
  • Grana keittiöhanat, pesuallashanat, sadesuihkut, suihkusekoittajat, altaat, tarvikkeet ja varaosat. HanaStoresta löydät laajan valikoiman Grana-tuotteita, kätevät kuivaustelineet, Magisso-keittiötarvikkeet ym. Helposti, nopeasti ja luotettavasti.

Copyright 2012-2018 HanaStore.

AA-Rating